סגור

מרק עדשים ירוקות

כד באדר ב'
,
31 במרץ, 2008
31/03/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מצרכים:

½ 2 עדשים ירוקות

1 חב פטרוזיליה קצוצה (לא כל כך דק)

6 שיני שום קצוצות

2 גזרים קלופים וקצוצים

כף שטוחה של כמון

1 בצל קצוץ

פלפל

מלח

מרק עוף אפשר ממים ואבקת מרק

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

בוררים את העדשים מאבנים קטנות, משרים את במים רותחים למשך ½ שעה, שוטפים ומסננים.

מטגנים בצל עם מעט שמן,כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את הגזר מתבלים.

מוסיפים את העדשים ומטגנים מעט עם הבצל והתבלינים.

וממלאים ¾ סיר מים, ומביאים לרתיחה.

כאשר העדשים נעשות רכות, מתקנים את התיבול וכשמסירים מהאש מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נפתלי בנט צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

מנהיג 'השולמנים' אביר קארה מצטרף לבנט וימינה

קרא עוד