מרק עדשים ירוקות

מיצמיצ 31/03/08 00:00 כד באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים:

½ 2 עדשים ירוקות

1 חב פטרוזיליה קצוצה (לא כל כך דק)

6 שיני שום קצוצות

2 גזרים קלופים וקצוצים

כף שטוחה של כמון

1 בצל קצוץ

פלפל

מלח

מרק עוף אפשר ממים ואבקת מרק

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

בוררים את העדשים מאבנים קטנות, משרים את במים רותחים למשך ½ שעה, שוטפים ומסננים.

מטגנים בצל עם מעט שמן,כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את הגזר מתבלים.

מוסיפים את העדשים ומטגנים מעט עם הבצל והתבלינים.

וממלאים ¾ סיר מים, ומביאים לרתיחה.

כאשר העדשים נעשות רכות, מתקנים את התיבול וכשמסירים מהאש מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר