מרק עדשים אלג'יראי

אחת מל"ו 16/10/06 00:00 כד בתשרי התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

250 גר´ עדשים כתומות מבוררים ושטופים.

1/4 צרור גד (כוסברה)

3 גזרים

4 שיני שום כתושות

3 כפות אבקת מרק עוף

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

שמים את העדשים בסיר, יוצקים מים עד 3/4 מגובה הסיר. שופתים על להבה בינונית ומבשלים 10 דקות.

שוטפים וקוצצים דק את עליה הכוסברה, קולפים את הגזרים ומגררים במגררת גסה.

מוסיפים את שניהם לסיר עם העדשים וגם את התבלינים ומבשלים עוד 20 דקות אם המרק סמיך מידי מוסיפים 1 - 2 כוסות מים.

אם רוצים להסמיך מוסיפים יחד עם הירקות 1 - 2 כפות קמח מעורבבות בכוס מים.

הערות

8-10

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר