סגור

מרק עדשים אלג'יראי

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

250 גר´ עדשים כתומות מבוררים ושטופים.

1/4 צרור גד (כוסברה)

3 גזרים

4 שיני שום כתושות

3 כפות אבקת מרק עוף

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

שמים את העדשים בסיר, יוצקים מים עד 3/4 מגובה הסיר. שופתים על להבה בינונית ומבשלים 10 דקות.

שוטפים וקוצצים דק את עליה הכוסברה, קולפים את הגזרים ומגררים במגררת גסה.

מוסיפים את שניהם לסיר עם העדשים וגם את התבלינים ומבשלים עוד 20 דקות אם המרק סמיך מידי מוסיפים 1 - 2 כוסות מים.

אם רוצים להסמיך מוסיפים יחד עם הירקות 1 - 2 כפות קמח מעורבבות בכוס מים.

הערות

8-10
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מאהל ההתיישבות הצעירה צילום: פורום ההתיישבות הצעירה

"המאבק נכשל": מאהל המחאה של ההתיישבות הצעירה מתפרק

קרא עוד