מרק עגבניות

cookie monster 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 כפות שמן

1 בצל גדול חתוך לקוביות

3 שיני שום כתושות

800 גרם עגבניות מרוסקות (מגיע בקופסאת שימורים, לפעמים אני קונה עם תוספת בצל ו/או תבלינים)

3 כפות אבקת מרק בטעם עוף מומסות (פרווה כמובן), בכוס וחצי מים חמים

5 כוסות מים

1 כף סוכר

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

1. מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.

2. מוסיפים את העגבניות, המרק והמים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים והסוכר.

הערות

המתכון באדיבות "בישולה" בשינויים קלים

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר