מרק עגבניות שלי

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שמן זית

בצל קצוץ גס

4-5 שיני שום קצוצים או כתושים

כ-400 גרם רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות או קוביות עגבניות טריות (או כל שילוב ביניהם).

בזיליקום

פלפל, מלח

הוראות הכנה

מאדים את הבצל והשום בשמן הזית, מוסיפים את העגבניות ומתבלים, כאשר העסק מתחיל לבעבע מוסיפים מים על פי דרגת הסמיכות הרצויה, ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות.

מגישים עם קרוטונים, שקדי מרק, או אורז.

אפשר להוסיף גם קישואים או לקט ירקות קפוא בתור גיוון בשלב שמוסיפים את העגבניות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ראשי ימינה חוגגים בערב הבחירות.  צילום: ללא

משרד וחצי לארבעה בכירים: איך תראה חלוקת התיקים בימינה?

קרא עוד