מרק מינסטרונה

מיצמיצ 22/12/08 00:00 כה בכסלו התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

6 כוסות מרק בטעם עוף

2 כוסות כרוב לבן קצוץ

1 כוס בצל קצוץ דק

1 כוס גזר פרוס דק

1 כוס סלרי פרוס

1 כוס לפת קצוצה

1 כוס עגניות קלופות וקצוצות (אפשר מקופסא)

200 גר´ תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים

2 כפיות תערובת עשבי תיבול איטלקיים

כפית פלפל

1 כוס שעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות של 2 ס"מ

1 כוס קישואים פרוסים לפרוסות גדולות (עדיף כהים)

1 כוס (180 גרם) שעועית לבנה או אדומה מבושלת

1 כוס פסטה קצרה מבושלת

45 גרם גבינת פרמזן -אפשר לוותר לארוחה בשרית

הוראות הכנה

1. בסיר גדול מביאים לרתיחה את המרק, הכרוב, הבצל, הגזר, הלפת, הסלרי, העגבניות, תפוחי האדמה, והתבלינים.

מכסים ומבשלים 20 דק´.

2. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה והקישואים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.

3. מוסיפים את השעועית והפסטה, ומביאים לרתיחה ומגישים מיד.

יוצקים ל- 6 צלחות ומפזרים גבינת פרמזן מלמעלה

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר