מרק כל הירקות שבבית (ועוד קצת...)

ט בכסלו התשסז
,
30 בנובמבר, 2006
30/11/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

(הכמויות לסיר גדול ומספיקות ל-9 אנשים בכיף!):

2-3 בצלים חתוכים קטן

4-5 גזרים קלופים ופרוסים

4-5 קישואים קלופים (או לא, תלוי בטעם שלכם) וחתוכים לקוביות.

7-8 גבעולי סלרי פרוסים לפרוסות רחבות

4 עגבניות, חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות

דלעת (כמה שיותר...) חתוכה לקוביות

פרחי כרובית (אפשר גם קפואה אם אין טריה)

גריסים

קצת עדשים

קצת שעועית אדומה

פטרוזיליה

קצת אבקת מרק בטעם עוף

מעט פפריקה חריפה

ונראה לי שזהו.

כמובן שאפשר להוסיף עוד - גמבה, בטטה, תפו"א וכד´. אני יודעת שככה

הוראות הכנה

אמא שלי רצתה "מרק סמיך כזה, עשיר, מלא".

בבית גם היתה לנו דלעת ענקית לא מן העולם הזה שרצינו מאוד להשתמש בה לפני שתהפוך למעבדה תוצרת בית.

אז חשבתי להכין מרק מינסטרונה עם כמה שינויים.

בסוף יצא מרק מומצא לגמרי עם קשר דל למינסטרונה וטעם מדהים! איזה כיף! והרי המתכון לפניכם:

מטגנים את הבצל קלות

מוסיפים את כל שאר הירקות

מתבלים

מוסיפים מים שיכסו את כל הירקות ומעבר (תלוי בסמיכות שרוצים)

ומרתיחים. אחרי הרתחה לבשל על אש קטנה כשעה עד שהכל מתרכך (השעועית האדומה צריכה להיות פריכה ולא לגמרי רכה).

בתאבון!

הערות

9 אנשים בכיף...

המתכון באדיבות הדמיון...

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יהודה ושומרון צילום: פלאש 90

"החלטה אמיצה והיסטורית": בימין מברכים על הודעת ארה"ב

קרא עוד