מרק ירקות

נעמי גוטקינד-גולן 03/01/18 12:55 טז בטבת התשעח

מרק ירקות, צילום: שאטרסטוק
מרק ירקות, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

4 גזרים

4 קישואים

בצל גדול

צרור פטרוזיליה

צרור שמיר

רבע כרוב חתוך לרצועות

חצי קילו דלעת

2 שומר

2 פרחי ברוקולי

חצי כוס ציר מרק עוף

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מבשלים את כל הירקות בסיר מכוסה מים למשך 30-40 דקות.

מוסיפים את חצי כוס ציר המרק והתבלינים וממשיכים לבשל לעוד כ- 10 דקות.

מרסקים בבלנדר ומגישים חם.

המתכון באדיבות חלי ממן

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר