מרק ירקות

טז בטבת התשעח
,
03 בינואר, 2018
03/01/2018 12:55
מרק ירקות

מרק ירקותצילום: שאטרסטוק

פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

4 גזרים

4 קישואים

בצל גדול

צרור פטרוזיליה

צרור שמיר

רבע כרוב חתוך לרצועות

חצי קילו דלעת

2 שומר

2 פרחי ברוקולי

חצי כוס ציר מרק עוף

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מבשלים את כל הירקות בסיר מכוסה מים למשך 30-40 דקות.

מוסיפים את חצי כוס ציר המרק והתבלינים וממשיכים לבשל לעוד כ- 10 דקות.

מרסקים בבלנדר ומגישים חם.

המתכון באדיבות חלי ממן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90. סופי גורדון

ילדים וצפייה בפורנוגרפיה: ככה נראית תהום

קרא עוד