מרק ירקות טחון עם עוף

יד בכסלו התשע
,
01 בדצמבר, 2009
01/12/2009 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

8 שוקי עוף, קלח דלעת, כרישה בשרנית, גבעול גדול של שמיר, 2 פלפלים אדומים, מגולענים, תחתית הבשרנית של סלרי עלים או שורש סלרי קלוף, 10 כוסות מים, מלח ופלפל, תפוח אדמה בינוני קלוף.

הוראות הכנה

מרתיחים מים בקומקום החשמלי. במקביל שמים בסיר הגדול שבו נבשל את המרק על הכיריים כוס מים אחת ומביאים לרתיחה. כך המים יתחממו יותר מהר, במקביל. את הדלעת אין מקלפים, רק חתוכים ומוציאים גרעינים ועוקץ, אם יש. שוטפים היטב את הכרישה ופורסים לפרוסות, כולל החלקים הירוקים. מוסיפים את כל החלקים למים כולל המים מהקומקום. מביאים לרתיחה חוזרת. מכסים ומבשלים שעה וחצי על להבה נמוכה. שולים החוצה את השמיר והפלפלים וזורקים. מוציאים בכף מחוררת את הבשר המבושל. את המרק עם הירקות טוחנים.

הערות

מרק טעים וסמיך! מומלץ מאוד!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

צביקה פייראיזן בטקס הכניסה לתפקיד צילום: דובר צה"ל

עיר דוד, מדרשת חיספין, חוש"ן ובינ"ה: מי המכונים שצה"ל אישר לעבוד עמם?

קרא עוד