סגור

מרק חצילים פשוט וקל

א בטבת התשסז
,
22 בדצמבר, 2006
22/12/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ק"ג חצילים,

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים,

בצל יבש קצוץ דק,

2 כפות שמן זית,

2 כפות חמאה,

2 עגבניות בשלות,

2 כפות אבקת מרק בטעם עוף,

½ כפית פלפל שחור גרוס טרי,

מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה

הכנה: קולים חציל אחד. מצננים. מוציאים את תוכו לקערה. שומרים בצד.

קולפים את יתר החצילים, חותכים לקוביות. בסיר גודל מחממים את השמן והחמאה.

מוסיפים את הבצלים ומאדים מעט. מוסיפים את קוביות החצילים ובוחשים.

מנמיכים את האש ומטגנים 2 – 3 דקות. מגרדים את העגבניות במגררת גסה ומוסיפים לסיר.

ממיסים את אבקת המרק בליטר מים רותחים ויוצקים לסיר. מתבלים בפלפל.

בוחשים ומבשלים שעה על אש בינונית במכסה סגור.

מוסיפים את החציל הקלוי, טוחנים, מוסיפים שמנת מתוקה ומגישים.

הערות

6 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: באדיבות המצלם

אליפות אירופה עד גיל 18 לאתלטיקה 2022 מגיעה לירושלים

קרא עוד