סגור

מרק חלב קר

ד בסיון התשסט
,
27 במאי, 2009
27/05/2009 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 ביצים

ענבים (או כל פרי אחר שמתאים כגון שזיפים, מנגו וכדומה)

0.5 כוסות סוכר

4 כוסות חלב

קוביות קרח

הוראות הכנה

1.חותכים את הענבים לחצאים

2.בקערה ניפרדת מקציפים 2 ביצים עד לקבלת קצף. תוך כדי מוסיפים את חצי מחצי כוס הסוכר כף אחרי כף עד שיבלע בהקצפה.

3.מוסיפים את החלב והענבים

ושמים במקרר לכחצי שעה.

4.בינתיים מפרידים את 2 הביצים שנישארו. מקציפים את החלבון ומוסיפים לו בהדרגה את שארית הסוכר.

5.מוציאים את הקערה מהמקרר ומוסיפים לה את הבלילה שהכנו תוך כדי עירבוב.

6.שוברים קוביות קרח(שמים קרח בשקית ושוברים אותו) ומוסיפים אותן.

זהו. להגיש. ניתן להגיש בתוך קעריות .

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חגית משה צילום: יחצ

חגית משה היא יו"ר הבית היהודי

קרא עוד