מרק חלב קר

סטודנט נשוי 27/05/09 00:00 ד בסיון התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 ביצים

ענבים (או כל פרי אחר שמתאים כגון שזיפים, מנגו וכדומה)

0.5 כוסות סוכר

4 כוסות חלב

הוראות הכנה

1.חותכים את הענבים לחצאים

2.בקערה ניפרדת מקציפים 2 ביצים עד לקבלת קצף. תוך כדי מוסיפים את חצי מחצי כוס הסוכר כף אחרי כף עד שיבלע בהקצפה.

3.מוסיפים את החלב והענבים

ושמים במקרר לכחצי שעה.

4.בינתיים מפרידים את 2 הביצים שנישארו. מקציפים את החלבון ומוסיפים לו בהדרגה את שארית הסוכר.

5.מוציאים את הקערה מהמקרר ומוסיפים לה את הבלילה שהכנו תוך כדי עירבוב.

6.שוברים קוביות קרח(שמים קרח בשקית ושוברים אותו) ומוסיפים אותן.

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר