סגור

מרק חומוס חמצמץ

כד בטבת התשסז
,
14 בינואר, 2007
14/01/2007 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

חצי כוס שמן גדול

בצל גדול קצוץ

3 שיני קלופות קצוצות

גזר קלוף קצוץ

3 גבעולי סלרי קצוצים

1 - 2 פלפלים חריפים ירוקים, טריים, מנוקים וקצוצים

עגבניות קצוצות גס

2 לימונים פרסיים מיובשים

2 כוסות גרגרי חומוס מושרים למשך הלילה

3 עצמות רגל עם מח

750 גרם בשר כבש חתוך לקוביות קטנות

4 תפולקוביות של כ-3 ס"מ

חצי כוסברה טרייה קצוצה

מלח ופלפל שחור טריחי אדמה קלופים חתוכים

הוראות הכנה

שמים את השמן בסיר גדול ומאדים בו את השום, הבצל, הגזר, הסלרי והפלפלים החריפים כעשר דקות. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מעט. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לאדות כחמש דקות.

מוסיפים 6 כוסות מים, את החומוס, הבשר והעצמות והלימונים המיובשים. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה בשעה וחצי. מדי פעם מסירים את הקצף. מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ופלפל. מבשלים עוד כעשרים דקות.

לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה לבישול של כחמש דקות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ההפגנות בתל אביב, אמש צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

המשטרה: נעצרו שלושה חשודים בתקיפת המפגינים בתל אביב

קרא עוד