מרק גריסים

יא באדר ב'
,
18 במרץ, 2008
18/03/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות

25 גר´ חמאה

1/2 כוס גריסי פנינה

200 גר´ פטריות יער מיובשות מושרות וקצוצות

1 גזר קלוף וחתוך לקוביות

1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 כף קמח

1 כף פטרוסלינון קצוץ

קורט מלח

קורט פלפל שחור

8 כוסות מרק עוף צח או ציר ירקות

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בחמאה עד שיזהיב

2. מוסיפים את הגריסים ובוחשים

3. מוסיפים את הפטריות, גזר, תפוח אדמה ושום בוחשים ומוסיפים קמח.

4. בוחשים היטב ומוסיפים את הפטרוסלינון מלח ופלפל, והמרק.

5. מביאים לרתיחה שנית תוך בחישה נמרצת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-1.5 שעות.

בוחשים מדי פעם במהלך הבישול.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יועז הנדל צילום: פלאש 90. גרשון אלינסטון

זה היה מהר: יועז הנדל מתחיל לזגזג

קרא עוד