מרק גריסים

מיצמיצ 18/03/08 00:00 יא באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות

25 גר´ חמאה

1/2 כוס גריסי פנינה

200 גר´ פטריות יער מיובשות מושרות וקצוצות

1 גזר קלוף וחתוך לקוביות

1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 כף קמח

1 כף פטרוסלינון קצוץ

קורט מלח

קורט פלפל שחור

8 כוסות מרק עוף צח או ציר ירקות

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בחמאה עד שיזהיב

2. מוסיפים את הגריסים ובוחשים

3. מוסיפים את הפטריות, גזר, תפוח אדמה ושום בוחשים ומוסיפים קמח.

4. בוחשים היטב ומוסיפים את הפטרוסלינון מלח ופלפל, והמרק.

5. מביאים לרתיחה שנית תוך בחישה נמרצת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-1.5 שעות.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר