מרק גריסים

כו בטבת התשסז
,
16 בינואר, 2007
16/01/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

בצל גדול,

2 שיני שום,

2 גזרים,

4-5 תפוחי אדמה,

2 גבעולי סלרי (אפשר אך לא הכרחי)

מעט שמיר.

מעט שמן,

א. מרק טעם עוף, מלח פלפל.

כוס גריסי פנינה (אפשר גם חיטה).

הוראות הכנה

חותכים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה כנל חתיכות סלרי קטנות. מקלפים ומגרדים את הגזר ומוסיפים גם, חותכים את השום לקוביות ומוסיפים, את תפו"א חותכים לחתיכות קטנות (בצורה המועדפת עליכם) ומוסיפים. ממלאים את הסיר מים ומביאים לרתיחה מוסיפים את התבלינים ואת השמיר קצוץ, ומוסיפים את הגריסים, מכסים ומחכים כשעה עד שיהיה אפשר לטרוף.

הערות

סיר גדול
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יועז הנדל צילום: פלאש 90. גרשון אלינסטון

זה היה מהר: יועז הנדל מתחיל לזגזג

קרא עוד