סגור

מרק גולש

י באייר התשסח
,
15 במאי, 2008
15/05/2008 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

מצרכים ל-6 מנות:

3 כפות שמן

3 בצלים קצוצים

400 גרם בשר בקר חתוך לקוביות 2*2 ס"מ

כף פפריקה חריפה

עגבניה בשלה חתוכה לקוביות

2 שיני שום כתושות

כפית מלח (או יותר)

400 גרם תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות.

הוראות הכנה

הכנה: מחממים שמן בסיר רחבה וגבוה ומטגנים את הבצלים עד הקצוצים עד שהם שקופים. מוסיפים את הבשר, בוחשים ומטגנים 7 – 8 דקות, תוך בחישה. מוסיפים את הפפריקה, העגבניה, השום והמלח. מערבבים היטב ויוצקים 2 ליטר מים. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהתרככו. אם המרק אינו די סמיך, אפשר לבשל עוד כרבע שעה, ללא מכסה. מגישים חם.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אהוד ברק צילום: פלאש 90

אהוד ברק הודיע: "לא אתמודד לראשות העבודה"

קרא עוד