מרק בצל

יא בטבת התשסח
,
20 בדצמבר, 2007
20/12/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

50 גרם מחמאה

1 כף שמן זית

1 קילו בצל, פרוס לרצועות

1/4 כוס קמח

1/2 כוס יין לבן יבש

1/4 כוס אבקת מרק

5-6 כוסות מים רותחים

מלח ופלפל

הוראות הכנה

ממיסים את המחמאה בסיר גדול ומוסיפים את שמן הזית.

מוסיפים את הבצל ומטגניםעל להבה נמוכה, תוך כדי בחישה

עד שהוא מזהיב.

מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הבצל.

מסירים מהאש, מוסיפים את היין, מערבבים היטב ומגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.

מחזירים לאש ומוסיפים את המים ואבקת המרק. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה, תוך כדי ערבוב.

מתבלים במלח ופלפל.

מגישים עם קרוטנים ופרמזן מגוררת

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בונים סוכה צילום: shutterstock

סוכה בגשם: תחזית מזג האוויר לסוכות

קרא עוד