סגור

מרק בצל, שום ובירה

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

10 בצלים בינוניים, פרוסים דק

4 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

1/2 ליטר בירה לבנה

1/4 5 כוסות ציר בקר

2 כפות סוכר

מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. מחממים את השמן בסיר כבד ומאדים את השום והבצל עד שהם מזהיבים.

2. מוסיפים את הבירה וציר הבקר, מכסים ומבשלים במשך 45 דקות. מוסיפים את הסוכר המלח והפלפל ומגישים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: דןבר צה"ל

צפו בתיעוד: מחבל ניסה לחדור לישראל בשחייה מעזה

קרא עוד