מרק בצל שבעלי אוהב

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ק"ג בצל פרוס דק (אני פורסת במעבד מזון)

3 כפות שמן זית

כף סוכר

מלח

פלפל שחור טחון טרי

2 כפיות אבקת מרק עוף

6 כוסות מים רותחים

1/2 כוס יין לבן יבש (אנחנו שונאים יין לבן, אז אני מוותרת על זה)

הוראות הכנה

מכניסים לסיר את השמן והבצלים, מכסים ומבשלים על להבה קטנה 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

מוסיפים לסיר את הסוכר ומערבבים היטב.

מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתחיחה.

מבשלים על להבה בינונית, ללא מכסה, כחמש דקות.

מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים עוד חצי שעה.

מגישים חם, עם או בלי קרוטונים, עם או בלי גבינה חריפה (צ´דר, קשקבל) מגוררת

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בנצי גופשטיין, יו"ר להב"ה צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

להב"ה נגד התאגיד: "מעודד התבוללות"

קרא עוד