מרק בצל חלבי

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

50 גרם חמאה (אפשר יותר אם אתם יכולים להרשות לעצמכם מבחינה קלורית, אפשר גם לרמות ולהוסיף פחות)

כ-4 בצלים פרוסים לטבעות

3 כפות קמח

3 שיני שום

חצי כוס יין לבן (אפשר יותר)

כף אבקת מרק עוף פרווה או יותר (גם אני שונאת אבקות מרק)

פלפל, מלח

מים

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הבצלים, השום, הקמח ואבקת המרק, מטגנים עד שהבצלים מתחילים להזהיב ולהצטמק אח"כ מוסיפים יין לבן מים ומתבלים.

מרתיחים על אש גבוהה, כשרותח מנמיכים את האש ומוסיפים לבשל עוד כחצי שעה.

מגישים בתוספת גבינה צהובה מגוררת וקרוטונים.

אני מבשלת את המרק הזה בד"כ לפי העיין והרגש כך שהכמויות נתונות לשינוי בהתאם לטעם האישי ולמה שיש בבית.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משקה פרימור צילום: ללא

משרד הבריאות מזהיר מפני משקה תות-בננה פרימור

קרא עוד