מרק אפונה מוצלח ביותר

טלית מתכלת 29/10/08 00:00 ל בתשרי התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בצל גדול

כוס וחצי אפונה יבשה

2 גזרים מגוררים

8 כוסות מים רותחים

סלרי קצוץ

תפו"א חתוך למרובעים

כף וחצי אבקת מרק

עצמות של עוף-כנפיים גרון, גב, חזה

הוראות הכנה

לטגן בצל

להוסיף את האפונה את הגזרים, הסלרי (כמה שרוצים) , תפו"א,והעוף לשפוך מעל זה את המים ולהוסיף אבקת מרק.לערבב.

לבשל על אש נמוכה בסיר לחץ בערך 30 שעה.

לי יצא ממש טעים.וממש קל להכין.

הערות

המתכון באדיבות שילוב של כמה מתכונים

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר