מרק אטריות סיני

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

2 ליטר מים

½ ק"ג חלקי עוף (כנפיים גרונות וכיו"ב)

4 בצלים ירוקים (לבן וירוק)

1 קובית זנגביל בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ

¼ כוס יין לבן יבש

2 גרגירי פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח

למרק:

½ גזר חתוך לגפרורים

1 ענף סלרי חתוך לגפרורים

½ פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות

50 גרם פטריות שמפיניון (אפשר להוסיף גם מעט פוריצ´יני)

11/2 כפות רוטב סויה

1/8 כפית פפריקה חריפה

1/8 כפית שמן שומשום

1 בצל ירוק קצוץ לרצועות באורך 2 ס"מ

3 גבעולי קוסברה (עלים בלבד)

200 גרם ספגטיני חצויים ומבושלים

הוראות הכנה

הערות

המתכון באדיבות מעובד מתוך "הבישול הסיני"ש ל רות סירקיס

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תמונה קבוצתית צילום: ללא

בוגרי קרב סולטן יעקב נפגשו: " הזמן לא מקהה את הזיכרונות"

קרא עוד