רוטב פטריות לבורקס פשוט ומעולה

חדשות כיפה אתלוש 29/05/07 00:00 יב בסיון התשסז

מצרכים

2 כפות קמח

1 קופסאת פטריות

1 בצל קצוץ דק

חצי כפית אבקת מרק עוף

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

הוראות הכנה

קוצצים בצל קצוץ ומטגנים אותו עם מעט שמן עד שמזהיב

בינתיים מכינים קערה ושמים בתוכה 2 כפות קמח , מרוקנים לקערה את קופסאת הפטריות (כמובן אחרי ששוטפים אותם) ושופכים 2 כוסות מים מערבבים טוב טוב שלא יהיה גושים ומוסיפים את המלח , אבקת מרק עוף והפלפל שחור , שופכים לתוך הסיר עם הבצל מנמיכים את האיש ומערבבים עד שירתח והררוטב יהיה סמיך

הערות

במידה והרוטב סמיך מאוד יש להוסיף לו חצי כוס מים , למי שלא אוהב פטריות אפשר לחתוך גזר ולגרד במקום

המתכון באדיבות המתכון של אתל

כתבות נוספות