מצרכים
לבסיס:
בצק עלים
למילוי:
2 תפו"א
1 בצל גדול
1 בטטה
2 גזרים
2 כפות קמח מצה
2 ביצים
תבלינים:
כף שטוחה של מרק עוף
פלפל שחור, מלח,כורכום (מעט)
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לשטח את הבצק בתבנית ובצדדים.
לקלף את הירקות ולגרד בפומפיה גסה, להוציא את הנוזלים, להוסיף את שאר החומרים והתבלינים,לערבב לעיסה אחידה, לשפוך לתבנית ולאפות במשך כ-30 דק´ בחום של 180 מעלות(בתנור שחומם מראש).
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן