פיצפוניות

חדשות כיפה במחשבה תחילה 16/01/07 00:00 כו בטבת התשסז

מצרכים

בצק עלים אחד, קופסת רסק עגבניות קטנה (200 גרם, ), תבלינים- אורגנו, מלח, פלפל, בזיליקום, מעט זיתים פרוסים, 200 גרם גבינה צהובה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לפני הכל נחמם את התנור או את הטוסטר אובן לחום בינוני (180 מעלות)מערבבים את הרסק והעגבניות בכלי, פורסים את בצק העלים (אפשר לרדד מעט במערוך לקבלת בצק דק יותר) מורחים את הרוטב ומגלגלים את הבצק לרולדה. פורסים חתיכות בעובי של סנטימטר,כך שנוצרות מעין עוגיות ספירלה ומשכיבים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה או מרוחה במעט מרגרינה, על כל פיצפונית מניחים זיתים לפי הטעם ומפזרים מעט גבינה צהובה. מכניסים לתנור שחיממתם למשך 15 שעה, ומתחילים לנשנש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות