פודינג סופלה לימון של סוזן

חדשות כיפה אחת מל"ו 09/03/09 00:00 יג באדר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חצי כוס סוכר,

2 כפות קמח,

חצי כפית מלח,

2 חלמונים,

כוס חלב,

4 כפות מיץ לימון,

2 כפות קליפת לימון מגוררת,

2 חלבונים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מחממים מראש את התנור לחום של 175 מ"צ. בקערה בינונית מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח. בקערה אחרת טורפים קלות את החלמונים. מוסיפים את החלב. מערבבים את שתי התערובות. בקערה שלישית מקציפים את החלבונים עד שנוצר קצב קשה. מוסיפים לבלילה בתנועות קיפול. יוצקים את הבלילה לכלי משומן, המתאים לסופלה – כלי עגול וחסין חום, בעל דפנות גבוהים, שקוטרו 15 – 18 ס"מ. מכניסים לתבנית גדולה עם מים חמים ואופים 45 דקות או עד שהסופלה תופח ומזהיב. מגישים חם או בטמפ´ החדר.

הערה: לקינוח זה יש שתי שכבות נפרדות. העליונה היא סופלה ומרקמה כשל מרנג רך. התחתונה נוזלית יותר, כעין פודינג. אפשר לצקת מהתחתית על החלק היבש יותר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

-4 – 6 מנות הכמות הייתה נראית לי מועטת, אז הכנתי פי אחת וחצי מהרשום.

כתבות נוספות