עוף ותפו"א

חדשות כיפה עדידסס 16/11/08 00:00 יח בחשון התשסט

מצרכים

-2 בצלים

-כרעים

-פטריות

-תפו"א

-מלח ופלפל שחור

-1/2 כפית מרק עוף

-כורכום

-כוס מים

הוראות הכנה

חותכים את הבצלים לרצועות עגולות ומכניסים אותם לתוך הסיר עם מעט שמן שהורתח מראש.

לאחר שהבצלים השחימו,מוסיפים לסיר את הכרעים עם כוס מים ושאר התבלינים.

לאחר חצי שעה+, שבמהלכה העוף התבשל(לא לגמרי) מוסיפים את התפו"א והפטריות ומערבבים מידי פעם עד שהתפו"א מתרככת.

בתאבון=)

הערות

כתבות נוספות