מצרכים
גבינה טוב-טעם
ביצה
פרורי לחם.
סוכר וניל.
סוכר (עדיף סוכר חום)
אפשר קצת קמח אבל לא חובה.
תוספות- אני שמתי צימוקים, חמוציות, ויוגורט בטעם אגסים ביין. שבוע שעבר שמתי שמנת חמוצה.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
תערבבי טוב טוב, תיראי שזה די מוצק ולא נוזלי.
לטיגון- עדיף לחמם על להבה נמוכה, כי בגלל הסוכר הלביבה ממהרת להשרף- בלהבה הנמוכה זה יוצא מצוין.
תנסי קודם לביבה אחת, אם את רואה שזה לא מספיק מוצק, מתפרק וכו´ תוסיפי עוד פרורי לחם או קמח.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן