כיסוני מלאווח

חדשות כיפה Michal_rz 07/11/07 00:00 כו בחשון התשסח

מצרכים

"עלי" מלאווח

תפו"א

מלח ותבלינים לפי הטעם

ביצה טרופה להברשה

שומשום

הוראות הכנה

לבשל את תפו"א עם מלח עד להתרככות. להוציא מן הסיר ולמעוך בעזרת מזלג.

להוסיף תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל שחור, פפריקה, כמון...)

להפשיר קלות את המלאווח (לא יותר מדיי, שלא ידבק לשיש)

לחצות כל עיגול לחצי.

לקחת כל חצי עיגול, לשים בחציו התחתון מהמילוי של תפוה"א, לסגור את ה"עלה" ולהדק בקצוות בעזרת מזלג.

להניח את כל הכיסונים בתבנית אפיה, להבריש כל כ"א עם ביצה טרופה ולזרות שומשום.

לאפות בתנור 180-200 מעלות עד שמשחים.

הערות

המתכון באדיבות המצאה שלי

כתבות נוספות