דפי בלינצ'ס

חדשות כיפה פקאן 04/08/08 00:00 ג באב התשסח

מצרכים

1/2 1 כוס קמח

אבקת אפיה

3 ביצים

2 כפות שמן

קורט מלח

1/2 2 כוסות מים

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל החומרים במיקסר.

2. מחממים במחבת טפלון שמן ולאחר שהוא חם מוסיפים לבלילה.

3. בעזרת מצקת קטנה שופכים למחבת בתנועות סיבוביות על-מנת שדף הבלינ´צס תצא דקה ועל כל נפח המחבת.

הטיגון הוא מהיר וקל.

כשדפנות הדף בלינצ´ס מתחיל להתרומם, הופכים ונותנים עוד מספר שניות של טיגון קל לצד השני ואז מוציאים.

הערות

כ- 15 דפים

כתבות נוספות