ברבוניות מטוגנות/יוון, שם נהוג לאכול בליל הסדר

חדשות כיפה אחת מל"ו 02/08/09 00:00 יב באב התשסט

ברבוניות מטוגנות, צילום: שאטרסטוק
ברבוניות מטוגנות, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

חצי קילו פילה ברבוניות, כף מלח בישול, שמן לטיגון, כוס קמח מצה מנופה (או קמח רגיל), 3 ביצים טרופות, פפריקה ופלפל שחור לטעם

הוראות הכנה

שמים בצלחת אחת קמח ובצלחת שנייה ביצים טרופות ותבלינים. טובלים את הדגים בקמח מצה, מנערים, טובלים בביצים ומטגנים משני הצדדים. מגישים עם צלוחית מים ופלחי לימון לניקוי קצות האצבעות.

הערות

כתבות נוספות