בלינצ'ס תפוחי אדמה

חדשות כיפה אביה20 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

בלינצס, צילום: shutterstock
בלינצס, צילום: shutterstock

מצרכים

1 כוס קמח

1/2 1 כוס מים או חלב

2 ביצים

3 כפות שמן

1/4 כפית מלח

קצת סוכר

מילוי:

תפו"א

פפריקה

בצל מטוגן

מל"פ

הוראות הכנה

מערבבים הכל במטרף או בבלנדר, עם מצקת יוצקים במחבת חם ומטגנים לעלים דקים.

מילוי:

מבשלים תפו"א ומועכים לפירה, מוסיפים פפריקה, בצל מטוגן, מל"פ

ממלאים כל עלה ומגלגלים.

אפשר למלא גם עם בטטות על אותו עקרון.

הערות

כתבות נוספות