בלינצ'ס תפוחי אדמה

אביה20 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

בלינצס, צילום: shutterstock
בלינצס, צילום: shutterstock

מצרכים

1 כוס קמח

1/2 1 כוס מים או חלב

2 ביצים

3 כפות שמן

1/4 כפית מלח

קצת סוכר

מילוי:

תפו"א

פפריקה

בצל מטוגן

מל"פ

הוראות הכנה

מערבבים הכל במטרף או בבלנדר, עם מצקת יוצקים במחבת חם ומטגנים לעלים דקים.

מילוי:

מבשלים תפו"א ומועכים לפירה, מוסיפים פפריקה, בצל מטוגן, מל"פ

ממלאים כל עלה ומגלגלים.

אפשר למלא גם עם בטטות על אותו עקרון.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר