אבוקדו בתערובת דגנים ופירות

חדשות כיפה אחת מל"ו 14/01/07 00:00 כד בטבת התשסז

אבוקדו עם דגנים, צילום: shutterstock
אבוקדו עם דגנים, צילום: shutterstock

מצרכים

5 אבוקדו

מיץ מחצי לימון

2 כפות גרעיני חמניות קלופים וקלויים

3 כפות צימוקים

4 תאנים יבשות קצוצות

2 כפות גרגרי חיטה שלמה קלויים

3 כפות שיבולת שועל

תפוח בקוביות קטנות

3 כפות דבש

2 מכלי יוגורט

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

קולפים וחותכים לפרוסות דקות 2 אבוקדו. מטפטפים עליהם מיץ לימון.

את יתר 3 האבוקדו חוצים לשניים ומטפטפים עליהם מיץ לימון

מערבבים את כל שאר החומרים ומוסיפים לאבוקדו החתוכים. ממלאים בתערובת את חצאי האבוקדו.

(אני הכנתי כסלט רגיל, בלי למלא אבוקדו. מצויין!)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 מנות

כתבות נוספות