שקשוקת תרד - מתכון לפסח

י בניסן התשעח
,
26 במרץ, 2018
26/03/2018 15:16
שקשוקת תרד

שקשוקת תרדצילום: מיקי סוויסה

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 קישואים פרוסים/ פטריות

1 כף שמן קוקוס

1 שן שום כתוש

500 גרם עלי תרד טריים 500 גרם עלי תרד טריים

מלח ורוד

פלפל שחור גרוס

6 ביצים

100 גרם טופו

הוראות הכנה

מקפיצים את הקישואים/ פטריות במעט שמן זית על חום בינוני עד להתרככות.

מוסיפים שום ותרד ומטגנים כ-5 דקות עד להתרככות. מתבלים לפי הטעם.

יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת.

מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה.

ומפזרים טופו מעל.

המתכון באדיבות מזל כהן - מומחית לאימון ותזונה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב הראשי דוד לאו. להוסיף קדושה צילום: מרים אלסטר פלאש 90

הרב הראשי לישראל: להאריך את השבת - בגלל האירוויזיון

קרא עוד