שקשוקת תרד - מתכון לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 26/03/18 15:16 י בניסן התשעח

שקשוקת תרד, צילום: מיקי סוויסה
שקשוקת תרד, צילום: מיקי סוויסה

מצרכים

2 קישואים פרוסים/ פטריות

1 כף שמן קוקוס

1 שן שום כתוש

500 גרם עלי תרד טריים 500 גרם עלי תרד טריים

מלח ורוד

פלפל שחור גרוס

6 ביצים

100 גרם טופו

הוראות הכנה

מקפיצים את הקישואים/ פטריות במעט שמן זית על חום בינוני עד להתרככות.

מוסיפים שום ותרד ומטגנים כ-5 דקות עד להתרככות. מתבלים לפי הטעם.

יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת.

מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה.

ומפזרים טופו מעל.

המתכון באדיבות מזל כהן - מומחית לאימון ותזונה

כתבות נוספות