פנקייק

מיצמיצ 23/08/12 21:05 ה באלול התשעב

פנקייק, צילום: shutterstock
פנקייק, צילום: shutterstock

מצרכים

350 גר´ קמח תופח

3 ביצים

1 כוס סוכר

2 כוסות חלב

1 1 /2 כוסות מים

8 כפות שמן

הוראות הכנה

מבלנדרים היטב

יוצאת כמות גדולה, אבל מעבירים לבקבוק ושומרים במקרר עד שבוע

ככה יש בלילה למתי שמתחשק, בלי הבלגן

הערות

והמתכון עולמי באדיבות אודטה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר