סגור

פיצפוניות

כו בטבת התשסז
,
16 בינואר, 2007
16/01/2007 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

בצק עלים אחד, קופסת רסק עגבניות קטנה (200 גרם, ), תבלינים- אורגנו, מלח, פלפל, בזיליקום, מעט זיתים פרוסים, 200 גרם גבינה צהובה.

הוראות הכנה

לפני הכל נחמם את התנור או את הטוסטר אובן לחום בינוני (180 מעלות)מערבבים את הרסק והעגבניות בכלי, פורסים את בצק העלים (אפשר לרדד מעט במערוך לקבלת בצק דק יותר) מורחים את הרוטב ומגלגלים את הבצק לרולדה. פורסים חתיכות בעובי של סנטימטר,כך שנוצרות מעין עוגיות ספירלה ומשכיבים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה או מרוחה במעט מרגרינה, על כל פיצפונית מניחים זיתים לפי הטעם ומפזרים מעט גבינה צהובה. מכניסים לתנור שחיממתם למשך 15 שעה, ומתחילים לנשנש.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ועדת הבחירות צילום: Noam Revkin Fenton/Flash90

תוצאות הבחירות לכנסת ה-22: כמעט סופי

קרא עוד