עטיפות לאגרול

מיצמיצ 02/01/12 13:47 ז בטבת התשעב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

הוראות הכנה

מכינים בצק:

2 כוסות קמח

1 ביצה טרופה

1 כפית מלח

1/2 כוס מים קרים כקרח

קורנפלור

טורפים את הביצה עם המים, מערבבים עם הקמח והמלח לקבלת בצק גמיש

וחלק מניחים לחצי שעה.

ללוש קצת את הבצק, לחלק ל- 2. כל חלק לגלגל למעין גליל ולחלק ל- 12

לרדד כל יח´ לריבוע בגודל 9 ס"מ

להניח בצד כשבין הריבועים מפזרים קצת קורנפלור שלא ידבקו זה לזה.

את העטיפות אפשר להכין מראש לקרר או להקפיא

מכינים מילוי:

אפשר גם בלי נבטים, רק עם גזר,כרוב,בצל, אפשר רצועות דקות מפלפל,אפשר גם עוף או בשר טחון מטוגן

מתבלים היטב בסויה,שום ומעט מלח

ממלאים, סוגרים את הגלילה ומטגנים...

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר