סושי פירות

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/11/19 10:39 כב בחשון התשפ

סושי פירות, צילום: נמרוד סונדרס
סושי פירות, צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

4 טורטיות גדולות של מאסטר שף

1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת

2 כפות סירופ מייפל טבעי

1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)

6 תותים גדולים, חתוכים פרוסות

2 משמשים בשלים, חתוכים למקלות (בעונה)

1 קיווי, קלוף וחתוך למקלות

1 בננה, חתוכה לפרוסות

הגשה:

סירופ מייפל

הוראות הכנה

שמים בקערה את גבינת השמנת, המייפל וגרידת הלימון ומערבבים היטב.

מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת גבינת השמנת.

מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר, או תערובת הפירות בכל רול) בחלק הרחב של הטורטייה, מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 20 דקות.

פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.

הערות

בתאבון!

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות