מאפה (ללא מאפה) תרד וגבינות

06/04/21 11:57 כד בניסן התשפא

מאפה (ללא מאפה) תרד וגבינות, צילום: נמרוד סונדרס
מאפה (ללא מאפה) תרד וגבינות, צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

מצרכים ל- 30 מאפים קטנים

• 30 דפי אורז בקוטר 16 ס"מ של מאסטר שף

• 3 כוסות עלי תרד קצוצים

• חצי כוס בצל ירוק קצוץ

• 200 גרם פטה או בולגרית מפוררת

• 100 גרם קשקבל מגורדת

• 1 ביצה

• 4-5 כפות שומשום לציפוי

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות (עדיף טורבו) או 200 מעלות רגיל.

2. מערבבים תרד קצוץ עם בצל ירוק, פטה, קשקבל וביצה בקערה.

3. יוצקים מים לקערה שתוכל להכיל את העלה. טובלים עלה למשך 10 שניות. שימו לב, זה קריטי. כי הכוונה היא רק להגמיש אותו, מבלי שיתרכך ממש.

4. מניחים בקצה הדף כף מלית לרוחב ומתחילים לגלגל, בגלגול השני מקפלים את השוליים פנימה מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל כך שמתקבל מאפה מלבני וסגור היטב, ללא סדקים וקרעים – זה חשוב. אם יהיה קרע המלית תיזל.

5. מניחים במרווחים בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים שומשום ואופים 40 דקות או עד שהמאפים שחומים יפה. מצננים מעט ומגישים עם ביצים קשות וירקות טריים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר