לחם מטוגן

כה באייר התשע
,
09 במאי, 2010
09/05/2010 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 פרוסות לחם

1 ביצה

מעט חלב (2 כפות)

1 כפית סוכר

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מקשקשים את הביצה. מוסיפים קצת חלב וכפית אחת סוכר. טובלים את פרוסת הלחם ומטגנים על אש קטנה בשם שחומם מראש.

כשמשחים הופכים לצד השני.

בתאבון.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ראש עיריית נתניה מרים פיירברג צילום: עיריית נתניה

ראש עיריית נתניה לא תועמד לדין

קרא עוד