לחם מטוגן

orna1968 09/05/10 00:00 כה באייר התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 פרוסות לחם

1 ביצה

מעט חלב (2 כפות)

1 כפית סוכר

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מקשקשים את הביצה. מוסיפים קצת חלב וכפית אחת סוכר. טובלים את פרוסת הלחם ומטגנים על אש קטנה בשם שחומם מראש.

כשמשחים הופכים לצד השני.

בתאבון.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר