דייסת סולת

ט בכסלו התשסז
,
30 בנובמבר, 2006
30/11/2006 0:00
חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים:

כוס מים, 2 כוסות חלב, 3 - 4 כפות סולת, 3 כפות סוכר (אפשר יותר) [אני אישית מעדיפה סוכר וניל או סוכר וטיפת תמצית וניל], קנמון, חמאה

הוראות הכנה

שמים בסיר את כל החומרים חוץ משני האחרונים, מביאים לרתיחה. מערבים עד שהסיידה רותחת וגרגריהסולת התבשלו.

מגישים חם עם קוביות חמאה וקנמון.

(יש כאלה שיגידו שגם פושר או קר זה טעים).

הערות:

הייחס בין החלב למים הוא אישי.

אפשר לבשל את הסייסה עם מקל וניל, שעשיתם לאורכו חריץ

אפשר להחליף את הקנמון באגוז מוסקט או זנגוויל טחון.

אפשר להוסיף שקדים טחונים, סירופ, ריבה או דבש.

יש המוסיפים קקאו או אפילו מכינים שכבות של דייסה קרה, עם או בלי קקאו.

הערות

הילדים מאוד אוהבים את הדייסה הזו!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

פורצים את הכביש צילום: יחצ

תושבי בבנימין פרצו את הכביש לירושלים

קרא עוד