בריקה

מיכלי&סמיילי 21/02/10 00:00 ז באדר התשע

מצרכים

עלה סיגר

ביצה

מעט שמן

הוראות הכנה

לוקחים עלה סיגר אחד ומניחים במחבת עם שמן. שוברים לתוך העלה ביצה(לא לקשקש אותה! להשאיר שלימה) מקפלים את העלה לחצי עיגול כשהביצה בפנים. מטגנים עד שמזהיב משני הצדדים ואוכלים. טעים מאוד ופשוט!

הערות

1, תלוי כמה רוצים המתכון אותנטי לפי מה שלימדה אותי משפחה מרוקאית. בתאבון!

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר