בריקה

ז באדר התשע
,
21 בפברואר, 2010
21/02/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

עלה סיגר

ביצה

מעט שמן

הוראות הכנה

לוקחים עלה סיגר אחד ומניחים במחבת עם שמן. שוברים לתוך העלה ביצה(לא לקשקש אותה! להשאיר שלימה) מקפלים את העלה לחצי עיגול כשהביצה בפנים. מטגנים עד שמזהיב משני הצדדים ואוכלים. טעים מאוד ופשוט!

הערות

1, תלוי כמה רוצים המתכון אותנטי לפי מה שלימדה אותי משפחה מרוקאית. בתאבון!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תכנית שתחזק את הרבנות. למצולם אין קשר לכתבה צילום: yaakov Naumi/Flash90

מהפיכת הכשרות של הבכיר לשעבר במשרד לשירותי דת

קרא עוד