בצק לאמפנדס לטיגון או לאפיה

simaorly 04/09/16 11:30 א באלול התשעו

באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן, צילום: באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן
באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן, צילום: באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן

מצרכים

הבצק - חומרי גלם:

3 כוסות קמח 400 גרם (1 כוס = 135 גרם)

1/3 כוס שמן (50 גרם שמן)

160 מ"ל מים

1 כפית מלח (7 גרם)

1 כף סוכר (15 גרם)

מלית אמפנדס פטריות - חומרי גלם:

2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות

1 ענף סלרי אמריקאי חתוך לקוביות קטנות

1 גזר קטן מגורד

1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום כתוש טרי

2 כפות אבקת מרק פטריות

1 כוס בזיליקום טרי קצוץ גס

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק

מעצבים לצורת נחש

מחלקים לכדורים (כ-40 גרם ליחידה)

מרדדים כל כדור לבצק דק (חשוב מאד לרדד דק)

ממלאים במלית הרצויה כל בצק

מקפלים ומהדקים את הקצוות

מטגנים בשמן בחום בינוני כ 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב.

אופן הכנת המילוי:

מטגנים הירקות עד להשחמה

מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות

מתבלים במלח ופלפל לבן,מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים כ-3 דקות על אש נמוכה.

מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.

הערות

המתכון באדיבות אל גאוצ´ו רמת גן

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר