בלינצ'ס תפוחי אדמה

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
בלינצס

בלינצסצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

1 כוס קמח

1/2 1 כוס מים או חלב

2 ביצים

3 כפות שמן

1/4 כפית מלח

קצת סוכר

מילוי:

תפו"א

פפריקה

בצל מטוגן

מל"פ

הוראות הכנה

מערבבים הכל במטרף או בבלנדר, עם מצקת יוצקים במחבת חם ומטגנים לעלים דקים.

מילוי:

מבשלים תפו"א ומועכים לפירה, מוסיפים פפריקה, בצל מטוגן, מל"פ

ממלאים כל עלה ומגלגלים.

אפשר למלא גם עם בטטות על אותו עקרון.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
08.01.2020

1. מה זה מל"פ??? (א)

.

דווח על תגובה לא ראויה
09.01.2020

2. מל"פ (ר)

מלח פלפל

דווח על תגובה לא ראויה
12.01.2020

3. כמויות... (יעלי)

כמה בלינצ'ס יוצאים בערך מהמתכון?? ולמלית,לבשל תפ"א אחד?? כמה צריך? תודה.

דווח על תגובה לא ראויה
22.01.2020

4. מלח ופילפל (אביטל)

דווח על תגובה לא ראויה
01.04.2020

5. מתכון בקלי קלות (דנה)

ממש מתכון קל וטעים- הכפלתי כמוע

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יפה בן דוד  צילום: Hadas Parush/Flash90

הסתדרות המורים לנתניהו: "להחזיר כיתות לקפסולות"

קרא עוד