ביצת עין בכיס מטורטייה

כט בתשרי התשפ
,
28 באוקטובר, 2019
28/10/2019 10:03

צילום: נמרוד סונרס

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

4 טורטיות גדולות של מאסטר שף

1 כף שמן

1/2 בצל חתוך לחצאי טבעות

1/2 שיני שום

1 חבילה עלי תרד

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

4 פרוסות גבינה צהובה

4 יח' ביצת עין מטוגנת

הגשה:

בצל ירוק חתוך

כוסות קפה ומיץ תפוזים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום, התרד והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.

באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות, כ-30 שניות כל אחת.

מרכיבים את המנה: שמים את הטורטיות על גבי התבנית, מניחים במרכז של כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה ומברישים אותן בשמן.

אופים 5 דקות.

מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.

הערות

בתאבון

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משגיח במסעדה. למצולמים אין כל קשר לכתבה צילום: פלאש 90. Johanna Geron

ארגון ליב"ה: בגל הקורונה הראשון כשרות הרבנות דווקא התחזקה

קרא עוד