אנטי פסטי

כד בתמוז התשסז
,
10 ביולי, 2007
10/07/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 חציל בינוני

1 פלפל ירוק

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

2 קישואים בינוניים

1 בצל גדול

2 חופנים שעועית לבנה קפואה

3 שיני שום כתוש

¼ כוס מיץ לימון

¼ כוס שמן זית

שמן סויה לטיגון עמוק

5-6 גבעולי קורנית

מלח

אפשר להוסיף גם לפת חתוכה כמו צ´יפס

הוראות הכנה

1. לחתוך את החציל לאורך ל - 4 וכל רבע לפרוס לעובי אצבע.

2. לפרוס את הקישואים לעובי חצי אצבע ולפזר עליהם מלח ולהניח

ל - חצי שעה.

3. לחתוך את הפלפלים והבצל לרצועות ברוחב אצבע.

4. לטגן את הירקות בשמן עמוק עד שיתרככו ולהעביר לקערה.

5. להפריד את עלי הקורנית לתוך צינצנת, להוסיף לצינצנת את המלח,

מיץ הלימון ושמן הזית, לסגור את הצינצנת ולנער היטב ולהניח

סגור 20 עד 30 דקות. כעבור הזמן הזה להוסיף לירקות, לערבב

ולהעביר לכלי סגור. להכניס למקרר ולהגיש אחר 30 דקות לפחות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

כץ ונתניהו צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

בדרך לבחירות? שר האוצר: "אביא לשולחן הממשלה הצעה לתקציב חד-שנתי"

קרא עוד