ליקר קפה

חדשות כיפה מיצמיצ 12/10/10 00:00 ד בחשון התשעא

מצרכים

הוראות הכנה

לכמות של 2 ליטר בערך.

מבשלים ליטר וחצי מים מינרלים עם 900 גר´ סוכר עד לרתיחה ולהמסה מוחלטת.

מכבים את האש.

מיד, מוסיפים קפה נמס הכי משובח שיש, כף אחרי כף עד להמסה של כל כף. ס"ה 15 עד 20 כפות גדושות.

אפשר להניח גם מקל וניל חצוי וכמה מסמרי ציפורן בזמן הזה ישר אחרי הרתיחה.

כשפושר, מוסיפים בקבוק של אלכוהול 95% לאט ותוך כדי ערבוב.

חותמים בבקבוקים.

יישמר כשנה במקום אפל. טעמו משתבח.

אלכוהול לשתיה (בריכוז של 95%) נמצא על מדפי היין והכהילים בסופרים

הערות

כתבות נוספות