בילסן עדשים

חדשות כיפה מיכלי&סמיילי 14/10/07 00:00 ב בחשון התשסח

מצרכים

1 ק"ג עדשים ירוקים

כפית סודה לשתיה

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

פשוט מאוד-

מרתיחים את העדשים עם מעט מים.

לאחר הרתיחה[כשהעדשים כבר די רכים]מורידים מהאש ומצננים טיפה ומוסיפים את הסודה לשתיה.

נהנים ממראה הקצף הגולש[במיוחד הילדים]ומוסיפים מלח לפי הטעם.

מגישים חם.

הערות

5 מנות בילסן זה בתימנית עדשים.המאכל הוא "מאכל עם",פשוט וקל,אבל טעים מאוד וגם בריא.
בתאבון!

המתכון באדיבות מתכון תימני עתיק

כתבות נוספות