סגור

רוטב לסלט כרוב לבן

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מיץ מלימון אחד

רבע כפית פלפל שחור טחון טרי, רבע כפית מלח

כפית רוטב סויה

2 שיני שום כתושות

חצי כוס שמן.

הוראות הכנה

מערבבים הכל עם הכרוב הפרוס ומשהים כשעה לפני ההגשה להתמזגות הטעמים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר