מיונז ביתי

ציב 10/06/12 01:35 כ בסיון התשעב

מצרכים

1 שן שום

1/2 בצל קטן

2 ביצים גדולות

2 כפות סוכר

2 כפות מיץ לימון

2 כפות חומץ

1 וחצי כפיות מלח

1 כף חרדל

הוראות הכנה

מרסקים את השום והבצל במעבד מזון. מוסיפים את שאר הרכיבים (חוץ מהשמן) למעבד המזון ונותנים להם להתערבב היטב במשך כמה דקות, עד שהתערובת מקציפה מעט. כעת מוסיפים את כל בקבוק השמן בזרזיף דק מאוד, תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת מאוד סמיכה ודי יציבה.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

לא להפחית מכמות השמן! זה מה שמעניק למיונז את היציבות.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר