סגור

חמאת ביצים

כ בכסלו התשסז
,
11 בדצמבר, 2006
11/12/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חומרים:

100 גר´ חמאה רכה

2 ביצים קשות

מעט מלח

הוראות הכנה

מכניסים את כל החומרים למעבד מזון עם להב המתכת ומרסקים לתערובת חלקה. מקררים ומגישים על מאפים חמים

הערות

רבה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב איתן שנרב צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

הרב איתן שנרב השיא משואה: "לכבוד החיים הנפלאים שזכינו לקבל"

קרא עוד