סגור

בילסן עדשים

ב בחשון התשסח
,
14 באוקטובר, 2007
14/10/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג עדשים ירוקים

כפית סודה לשתיה

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

פשוט מאוד-

מרתיחים את העדשים עם מעט מים.

לאחר הרתיחה[כשהעדשים כבר די רכים]מורידים מהאש ומצננים טיפה ומוסיפים את הסודה לשתיה.

נהנים ממראה הקצף הגולש[במיוחד הילדים]ומוסיפים מלח לפי הטעם.

מגישים חם.

הערות

5 מנות בילסן זה בתימנית עדשים.המאכל הוא "מאכל עם",פשוט וקל,אבל טעים מאוד וגם בריא.
בתאבון!

המתכון באדיבות מתכון תימני עתיק

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בצלאל סמוטריץ', אז עוד ח"כ מן המניין, עם יוסי דגן, ישראל גנץ ואביחי בוארון בעמונה. מאוד ייתכן כי בעוד חודשיים חברי הרביעייה הזו יהיו, באופן טוטאלי, מובילי הנהגת ההתיישבות ביהודה ושומרון צילום: הותר לשימוש

מאחורי הקלעים: מי נגד מי בבחירות לראשות מועצת יש"ע

קרא עוד